Numerolog-hvaffor-noget?Jeg har faktisk ikke rigtig tænkt på hvad ens navn kunne have af betydning for ens være/levemåde.


Jeg har jo altid bare været Rikke Lakshmi Andersen, faktisk til til 2003, hvor jeg fik nyt efternavn, i anledning af jeg blev gift. Det var ikke svært at vænne sig til det nye navn. Det lå meget naturligt, måske fordi der var et L-navn før det, så det klingede godt, når jeg præsenterede mig: Rikke Lakshmi Lund-Hansen.


Jeg har altid været stolt af at bære navnet Lakshmi. Det fik jeg af min biologiske forældre/mor og det var det eneste jeg havde med, da jeg blev adopteret til Danmark i 1977.


Min fødselsdag er givet af mine adoptivforældre; der stod nemlig ikke noget i mine papirer. Historien er at jeg blev fundet i en grøftekant og bragt til et børnehjem i Madras/Chennai. Jeg blev senere flyttet til et andet i Coimbatore og herfra kom jeg til Danmark. Jeg var halvandet år, og var så underernæret, at jeg lignede en på 6 mdr. Kunne ikke sidde eller noget. Kunne bare sidde på arm.


Min adoptivmor - herefter mor - bondede faktisk med mig de næste mange mdr. Hun lagde mig på hendes bryst, hud mod hud. Det ved vi jo i dag er en fantastisk start på livet og det er ikke for sent at gøre, her tænker jeg if med bl.a kejsersnit, far kan nemlig også


Nå men altså. Andersen voldte ingen synderlige problemer, andet end at min mor var meget glad for alkohol.

Min far tror jeg faktisk godt vidste det, måske han ikke vidste , hvad han skulle gøre ved det?.


Første gang jeg stødte på mit senere efternavn var i folkeskolen. Senere i byen og første gang vi kom sammen( ja det hed det altså dengang) gik det ret ok. Der var da nogle episoder, hvor jeg nok skulle have lyttet til lamperne


Det var vel også med til at jeg valgte, at tage en tur til Indien, da det var once in a life time chance og da jeg kom tilbage, fandt vi sammen igen. Fik nogle børn og blev gift.


Det var et liv med meget turbulens, flere nedture end opture, og en skilsmisse, hvorefter jeg har måtte bruge mange år på at finde vejen til hvem jeg egenligt er - igen


Lige siden skilsmissen har jeg ønsket at skifte efternavn, da jeg umiddelbart følte meget tungt i energien.


Og hvis vi nu er vores egne lykkesmed og mit efternavn var dét der stod mellem mig og lykken... tja..


jeg har også nogle børn, og de hedder det samme som deres far... "så vil du jo ikke hedde det samme som dine børn"

Og derfor ventede jeg med at skifte navn i mange år.


2017 blev det så, og Silicia Kirsten A. Poulsen var hende der skulle kigge på energierne i mine navne.


Silicia kan jeg virkelig godt anbefale. Hun er dygtig, god til at forklare og bare en stjerne.


Det var vigtig for mig at beholde Lakshmi, da det er det jeg har fra mine biologiske forældre. Rikke ville være ok at skille sig af med og alligevel, for det var et navn min adoptivfar valgte. Han døde da jeg var 20


Jeg ville gerne hjem, tilbage til en tid, hvor alt var godt. Jeg huskede de gode tider med min mormor og hendes familie.

Eftermiddagene i køkkenet i Farum hos "onkel" Holger. (Min mormors bror)

Efternavnet fandt mig, så at sige


Og det hedder jeg nu.


Hvor fantastisk er det lige ❤️

22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle