Angst.
 
nong-vang-0b4QY1ZkdYg-unsplash.jpg
Denne behandlingsform udbydes også over Skype/Facetime.
4 myter om angst og svar
 1) Der er bare psykisk. Jeg skal bare tage mig sammen og tænke anderledes.”
 2) Jeg skal bare se frygten i øjnene.
 3) Angsten går over, når jeg tænker på noget andet og afleder mig selv.
 4) Jeg må bare acceptere, at jeg aldrig slipper af med angsten.
 1) Angst er ikke noget der ”bare” sker i dit hoved, der spiller væsentlig meget mere ind. Meget foregår i hovedet og rigtig meget mere i kroppen. Derfor kan du ikke ”bare” begynde at tænke anderledes. Hele kroppen er i alarmberedskab og det skal afhjælpes inden, du kan vende tankerne i en mere positiv retning.  
 2) Det er ikke noget, du ”bare lige kan”, det med at se frygten i øjnene. Ofte hænger angst sammen med oplevelser, der skete da du var mellem 0-6 år gammel. i dag tror du måske episoden er camoufleret af noget helt andet. Derfor kan det også være vigtigt at kigge på ubevidste mønstre for at slippe af med angsten.
 3) For at kunne kontrollere vores tanker, må vi først være i stand til at kontrollere underbevidstheden, da det er den der styrer tankerne. Det handler om at vi bliver bevidste om, hvad vi tænker. Hele tiden.
Det kræver arbejde, som kan lykkes.
 4) Angst kan slippes. Angst kan behandles og du kan få det bedre og leve det liv, du ønsker. Anerkend din angst, og begynd så at arbejde med den og ikke mod den. Få hjælp og de rigtige redskaber til at leve et angst-frit liv.