Lakshmi – lad din indre gudinde komme til udtryk.

​Dette forløb er til dig, der ønsker transformation via energiforløsende arbejde og samtidig forbedring af hele dig.

Vi arbejder på et personligt og spirituelt udviklende plan, samt din huds udstråling og vitalitet.

 

​ Lidt om Lakshmi, (sanskrit Lakṣmi), Shri, gudinde i hinduismen. Lakshmi er gudinde for lykke, rigdom, velstand og skønhed.

Hun steg frem af bølgerne,
siddende i en Lotusblomst og en anden Lotusblomst i hendes hånd, da guderne kærnede urhavet. Hun betragtes som guden Vishnus hustru.

Hun tilbedes i mange hjem hver fredag, og især æres hun ved den årlige Divalifest. Lakshmi afbildes ofte stående eller siddende på en lotus med elefanter der øser vand over hende samt hendes hvide ugle.

Du får:

  • 3 x BARS beh.

60-75 min. 699,-

BARS er en for form zoneterapi, blot på hovedet. Her arbejder vi blandt andet med spændinger i ansigt, nakke og skuldre som kan skyldes blokeringer i underbevidstheden. Disse blokeringer kan relateres til mange fysiske og psykiske ubalancer og kan komme til udtryk ved at man ser ældre ud end man reelt er. BARS gives også for at booste immunforsvaret samt når energien skal tankes op.  

  • 2 x EFT/MR beh

60-75 min. 699,-

Disse behandlinger vil give dig en anerkendende måde at se dig selv på samt give dig en unik mulighed for, at få ryddet op i alt det der tynger dig i din hverdag.

​ Som ekstra bonus i dette forløb, får du også:

  • 1 x Reiki healing med fokus på chakra afbalancering

       60 min. Værdi: 599,-

​ En times behandling hvor du bare skal tage imod.

  • 1 x Indisk Håndlæsning med fokus på den dominerende hånd - den du skriver med- og de muligheder du har for at arbejde med din fremtid. ​                            60 min. Værdi 249,- 

Samlet værdi 4343,- du sparer 599,-

Din pris for Lakshmi-forløbet: 3744,-